Post by inalarberda on Mar 9, 2022 5:59:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Xtreme Soaring 3D - II ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Xtreme Soaring 3D - II IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi generaatori võtmed ▞▞▞
▞▞▞ Xtreme Soaring 3D - II 2022 version ▞▞▞
Armastan seda . Soovin, et nad paneksid markeri teiste jooksuteede kaardile ja tõuseksid uuesti
Suurepärane mäng, kuid võiks teha mõned uuendused, nagu lainetõste ja võistlused
Lõpuks leidsin simsi, mis on seda väärt!!
Kui te enam liuglemist ei tee, on see suurepärane viis oma unistuste uuesti läbielamiseks. Ja arvatavasti suurepärane maitse neile, kes võiksid seda päriselt proovida.
Ei tööta Androidis. Fakt!!!!
Selles kategoorias ainult sim
... kas te võiksite lisada valikulise hoova (nagu pedaalide puhul). Kallutamise juhtseade on ok (mitte päris reaalne küll), aga ajab hulluks, kui auto, buss või rong, milles istud, tekitab lisakiirendust, mis lennule halvasti mõjub (nagu väga tugevad tuuleiilid ; ) ). Nii et palun lisage pulgakontroll! See muudaks selle ülalmainitud olukordades kasutatavaks ja annaksin 5 tärni!
Hingemattev! Imeline! Peaaegu päris! Ma naudin selle simsi kasutamist. Täname arendajaid suurepärase rakenduse eest.👍
Xtreme Soaring 3D - II Simülasyon iqve
Vajab tiivajooksjaid
Mäng ei laadi kunagi ja hangub laadimisekraanil
TASOKARE HOTEL Pakikipagsapalaran khju
Mul on mootorpurilennuk ja see on väga täpne sim!
Saime just uue Moto Z jõu ja mäng läheb peamenüüsse, kuid mitte kaugemale. Iga valik, mille teen, viib mind tagasi telefoni avakuvale
Suurepärane purilennuki lennu sims!
Purilennule lähim asi, mida saab teha ilma purilennukisse istumata. See simulaator on fantastiline ja asjaolu, et see töötab teie telefonis, tähendab, et selle mängu/simulaatori kaasaskantavus on legendaarne!
See on tõesti nii täpne ja sõltuvust tekitav. Midagi, mida nautida enne minu lennuharjutuste tunde aitäh selle mängu eest!!!
Lõbutse hästi. See on suurepärane mäng.
Xtreme Soaring 3D - II Simülasyon iqve
See on üks väheseid rakendusi/mänge, mille eest maksaksin hea meelega rohkem... See on väga hea.
See on realistlik
Väljapaistev!
Xtreme Soaring 3D - II Simulation vnv
Täiesti seda väärt!
Xtreme Soaring 3D - II Παιχνίδια προσομοίωσης ogj
Suurepärane mäng, esimene mäng on suurepärane, et saada tunne, et saate nende seas liuelda kutsuvate termikate seas. Üldiselt suurepärane mäng, mitte kaugel tegelikust tehingust... Adam... Warrumbunglesi purilennukite ühendus... Austraalia
Päris realistlik! Pole paha
Tasuta versioon töötab. Mõlemad tasulised versioonid jäid Yuntab 7" Android 4.4.2-s "laadimise" juurde
Proovige esmalt TASUTA... Ma ei ole "kvalifitseeritud" purilennuki/purilennuki piloot/treener. Olles 20 aastat tagasi treenerina töötanud GB/UK Lashami lennuväljal, on see päris hea. Ainus miinus, mida seni näinud olen, on menüünupud allosas, kui 7-tollise tahvelarvuti ekraan on pisut väike.
Xtreme Soaring 3D - II સિમ્યુલેશન ztgm
Enamasti on see korralik sim, kuid purilennukid seisavad ja kukuvad palju vahetult pärast starti, mitte piloodi vea, vaid programmeerija vea tõttu. Teised mängijad üritavad mulle üsna sageli otsa põrgata, põhjustades mind tõsiselt vihaseks, nii et lendan üksi. Soovin, et saaksime need pätid avalikel istungitel blokeerida. Lihtsalt rohkem kiusajaid. Ma kirjutan sinna nimed üles juhuks, kui arendaja tegelikult värskenduse teeb. Hakkasin lennukit juhtima 30 aastat tagasi, fyi....
Olen seda mõnda aega mänginud ja värskendused lähevad aina paremaks ja paremaks. Väga põnev on näha kogu uut sisu. Tahaks väga aeropuksiiri varianti.
Vau. Armastan mitmikmängu/võidusõidu võimalust. Sõbralik kogukond, kes on abivalmis ja suhtleb teiega "lennuvestluses". Triivige mööda katuseharja, soojendage 1000 jalga ja sukelduge läbi kurude alla.Väga lõõgastav ja igati nauditav
See sim on TOP NOTCH! Olen tõeline piloot ja see on tegelikule asjale väga lähedal. Armastan seda. Juurde palun!
Suurepärane stimulaator! Lisage lennuki õhkutõusmine
Suurepärane libisev SIM, kuigi veidi steriilne. See võib olla seotud distantsiga seotud väljakutsete või muuga...
Ekraan läheb pärast õhkutõusmist mustaks ja külmub. Paranda see ära!!! Me maksame selle eest raha!!
See ei ole Condor, kuid see on kena ja töötab hästi.
Geniaalne sims, väga realistlik! Kahju, et te ei saa sellega kontrollerit kasutada. Sooviks näha selle Gear VR-i versiooni Oculuse poes. Ma arvan, et sa oleksid seal võitja.
Väga lõbus mäng
Kui ostate koos purilennuki ostmisega kaardi või kaks, on see suurepärane mäng
Vaadates sadu tasuta simulaatorirakendusi, leidsin, et see on ainuke, ma pean silmas ainukest, mille täisversiooni saamiseks rahaga lahkusin. See on lihtsalt see, et see ühendab simulaatoris kõik soovitud aspektid. Suurepärane tootearendusmeeskond.
Suurepärane purilennuki simulatsioon. Imav ja kaasahaarav. Ja väga lõbus!
Parim raha, mille olen Play poes kulutanud. See rakendus on olnud alates selle ilmumisest mitu aastat tagasi. Laadib kiiresti, lendab sujuvalt, lihtsalt ja lõbusalt. Ma mängin oma muusikat taustal pilvede ümber kallutades. Puhas õndsus.
SEE ON PARIM Glider sim Android-telefoni jaoks, lainetõstmist oleks tore värskenduses näha, aga see sim on super, sai mõlemad täisversioonid ja on väärt hinda, mis tass kohvi maksis.
Esimese klassi simulaator. Tasuta versioon on hea viis sellega tutvumiseks, libisemisoskuste õppimiseks ja tasuta kaardiga tutvumiseks. Leia ülejäänud 5 lennuvälja! Täisversioon pole kallis ja annab parema kogemuse suurepäraste kaartide ja suure jõudlusega purilennukitega. Tervitatav, sõbralik ja abivalmis kogukond, kes armastab purilendu, sealhulgas paljud päriselus olevad piloodid.
See on hämmastav libisemise simulaator ja see on tasuta versiooni jaoks hämmastav! Ma soovin, et nad oleks mängus purilennuk, kuid see on siiski hämmastav, see saab juhtnuppudega väga kenasti hakkama ja see on hämmastav graafika!
Suurepärane lennusimulaator... kahju, et seda pole tükk aega uuendatud. Endiselt parim purilennurakendus, mida leida.
Ootan juba kuid uusi asukohti! Hea töö meeskond!! Moriarty NM või Telluride CO oleks siiski olnud tore... lihtsalt öelda... kas te, kutid, kasutasite algversioonist erinevat füüsikamootorit? Lend tundub veidi veider.
Vinge!
Suurepärane rakendus, õnnitlused
Alguses võib tunduda keeruline, kuid õppige pisut liuglemise ja termikate kohta ning varsti hakkate neid tunde kellama
Natuke vihane tasulise versiooni peale. Ei saa käivitamisel korralikku kõrgust ja keeldub minu paroolist, kui ma veebisaidilt abi küsin!
Ilus rakendus'. Õpitud oskused säästavad piloodil palju $$. Ja aeg tüübiloa saamiseks... Aitäh...