(Android/iOS) LingoDeer - Learn Languages goljufa neomejeno število kovancev
Mar 9, 2022 6:14:41 GMT -5
Post by inalarberda on Mar 9, 2022 6:14:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LingoDeer - Learn Languages ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LingoDeer - Learn Languages IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ LingoDeer - Learn Languages 2022 version ▞▞▞
LingoDeer - Learn Languages Onderwijs uclx
izgleda kot enostaven in interaktiven način učenja jezika. Trenutno se poskušam naučiti japonščine in želim preizkusiti čim več aplikacij za učenje jezikov za to, preden se zavežem celo za enomesečno naročnino na katero koli od njih. Ugotavljam, da preizkusna različica LingoDeer v resnici ne daje dovolj, da bi pridobili ustrezen občutek za program, preden začne od vas zahtevati denar, da bi šli dlje. ni super za ljudi, ki si ne morejo privoščiti metanja denarja stran
To aplikacijo sem že imel na svojem starem telefonu in še vedno mi omogoča, da nadaljujem z naslednjo lekcijo, ko sem opravil prejšnjo lekcijo.Toda tokrat, ko sem to prenesla na svoj novi telefon in končala lekcijo o narodnosti, mi ne bo več dovolilo nadaljevati, ker sem vedno naletel na njihov zid ponudbe (naročnine). Ali to ni več brezplačno? Potem moram to odstraniti :/
Aplikacija je lepa, toda za jezik, kot je kitajščina, bi morala imeti gumb za vklop/izklop pinyina med lekcijo, ne da bi morali iti v nastavitve. Nekaj uporabnosti, kot je hellochinese, bi bilo zelo cenjeno.
Iskreno malo prevara. Ko prvič prenesete aplikacijo, ne piše nič o tem, da morate kaj kupiti, po prvi lekciji pa vas pozove, da kupite naročnino. Če bi si lahko privoščil plačati 200 $ za učenje jezika, bi najel učitelja. Škoda, ker je bila lekcija dejansko brezplačna, sem se veliko naučila.
je dobra aplikacija in vam pomaga pri učenju več jezikov in je boljša od dolinga
je zelo dobra aplikacija. edina težava, s katero se soočam, je, da tudi potem, ko sem plačal, naslednja lekcija ne pride. učim se korejščine in plačal sem danes. nisem se mogel naučiti številk, ker se je vsakič, ko sem odprl lekcijo, prikazal bel, prazen zaslon. tudi po plačilu je zaslon še naprej ostal bel. potrebujem takojšnjo pomoč :/
フルーツリンク - パズルゲーム パズル yph
Fantastična aplikacija, iskreno povedano, všeč mi je bila in ugotovil sem, da se lahko iz nje učim lažje kot večina drugih aplikacij za učenje jezikov. Resnično sem razočaran nad njegovo naročnino. Nimam toliko denarja, da bi ga plačal in resnično si želim, da bi bil brezplačen kot Duolingo. Pri tej aplikaciji sem napredoval veliko bolj kot pri drugih, zdaj pa se moram vrniti na drugo preprosto zaradi cene. Razen tega je res dobra aplikacija
Aplikacija mi je bila všeč, vendar sem dobil samo prvih nekaj brezplačnih lekcij. Na primer, razumem, da mora aplikacija služiti denar, vendar je to pošteno nadležno in še posebej, ker ni bilo nobenega opozorila, da bi moral plačati. Priporočam aplikacijo, če ste pripravljeni plačati in imate denar, če pa ste kot jaz, pokvarjeni kot hudič in niste pripravljeni plačati, aplikacije ne priporočam.
Ta aplikacija mi je bila zelo všeč, ko sem začel. Oglasi me res niso motili, z oglasi sem v redu. Toda v zadnjem času nisem mogel imeti nobenih lekcij. Vsakič, ko se poskušam naučiti lekcije, se prikažejo vrhunski oglasi, kar je, kot sem rekel, v redu, toda kdaj bi moral imeti možnost klikniti, kajne, ker gre za pasico namesto za video dodatek? No, noče trajati, da se učim. Ne morem vzeti niti ene lekcije. Upajmo, da je to mogoče popraviti in ne vpliva na nikogar drugega. Imej lep dan!
Toplo priporočam to aplikacijo za učenje azijskih jezikov večinoma. Tečaj kitajščine sem zaključil v enem letu. Čeprav sem imel nekaj predhodnega znanja, je moje učenje okrepilo z zanesljivo bazo. Načrt se popolnoma splača kupiti. Hvala LingoDeer!
Všeč mi je in se lahko naučite jezika zelo enostavno in zabavno ......
Predraga in to preveč naročnina! Morali bi nam dovoliti, da odstranimo oglase za življenjsko dobo po ceni, ki si jo lahko privošči vsak. Tudi sam sem razvijalec in cena se zdi previsoka. Moral bi pogledati v to. Hvala. Samo posodobite in namesto 3 mesecev je cena 1 mesec in samo 4 cente znižana. Posodobitev: 1-letna naročnina za 40 $. Zaslužiš si 1 zvezdico. Super! Odstranjevanje aplikacije.
Čudovito in ni omejitev kot duolingo
Ne morem odpreti lekcije, ker nalaganje traja tako dolgo. Upam, da ga lahko popraviš.
Poznam svoje besede HSK 1 pri uporabi te aplikacije in veliko HSK 2. Dejstvo, da ne morem preizkusiti najbolj osnovnega modula, ker še ne poznam imen oblik, je res odvračalo. Imam enomesečno naročnino, da vidim, ali želim dobiti prvoletno, vendar mislim, da ne bom. Če bi lahko ugotovili, česa ljudje ne zmorejo v testu in jim nato dali priložnost, da se naučijo le, da bi bilo bolje. Nočem izgubljati časa, da bi se spet naučil reči 你好 ...
LingoDeer - Learn Languages Pendidikan bgwq
Čudovita strategija za individualno učenje jezikov.
To aplikacijo bi rad preizkusil več, preden vas prisilijo v plačilo.Brezplačne prve lekcije res ne razumete, kako dobro je. Lepo bi bilo, če bi ti dovolili poskusiti prvih 5-6 lekcij. To sem prenesel na podlagi spletnega priporočila, vendar bom prešel na druge aplikacije, saj nisem mogel potrditi, da je bilo dobro.
Tukaj se je dobro in lepo učiti... Ampak kot za človeka, ki se želi naučiti samo nekaj jezikov, a že po eni lekciji moraš plačati. Kot sem mislil, da je to zastonj, ampak nekaj jih ni brezplačnih, vendar ne morete nadaljevati lekcije, ker ne morete preskočiti drugih lekcij pred tem.
Ni slabo. Najboljše so tekoče francoske različice; resnično morajo vključiti tekoče prakse v vse jezike, ker se v tej aplikaciji odvija edinstveno učenje v nasprotju z drugimi
Iz Duolinga sem prešel na Lingodeer, ko sem prebral pozitivne ocene, ker sem želel več strukture. Lingodeer ne deluje pravilno z mojim telefonom Samsung, zadnja beseda stavka je kratka v zvoku - kar ni v pomoč, če je ena sama beseda zame nova! Za ugotovitev razloga je bilo potrebnih več e-poštnih sporočil. Lingodeer mi je vrnil denar in mi dal 184 dni brezplačnega članstva, vendar a) ne morem ga uporabljati na svojem telefonu in b) ko se poskušam prijaviti na spletno stran, mi poskušajo znova zaračunati!
Aplikacijo uporabljam za učenje korejščine pred prvim potovanjem v Južno Korejo in moram reči, da aplikacija že od samega začetka daje uporabne besede in strukture z dobro slovnico in razlago uporabe. Ampak sem vzel eno zvezdico, ker se zdijo nekateri zvoki napačni in včasih moram preveriti izgovorjavo v slovarju, da se prepričam, da si ne izmišljujem. Ampak na splošno odlična aplikacija.
Fantje se niti niste trudili, da bi rekli, da ima pristojbino ali plačilo. To aplikacijo sem uporabljal kot lani in je bilo v redu. Brez plačila. Bilo je odlično. Zdaj sem ga prenesel, pričakoval sem, da bo spet brezplačen. Ker ni pisalo ničesar o plačilu. Zakaj bi se sploh trudil? Naslednjič opozorite druge ljudi.
Na splošno res dobra aplikacija! Vendar pa je veliko napak in napak pri prevajanju. Na primer, številni opisi besed niso v angleščini, ampak v celoti v kitajščini. Trenutno ne morem povsem pravilno študirati kitajščine v načinu brez povezave, ker ni prenesel videoposnetkov. Prosimo, dodajte te videoposnetke v datoteke, ki jih je mogoče prenesti v "Učenje brez povezave"
potrebujejo plačano članstvo za napredek. Ko sem videl ceno(razprodajo) sem si rekel "To je v redu...mogoče, ampak ne zdaj, daj začutimo, kako napredujejo lekcije" pa ne morejo! In razmišljam o 'Lingodeerjevem cenejšem konkurentu.
Pred 25 leti sem študiral francoščino in sem si želel osvežitev. Ta aplikacija je bila bolj prijetna kot duolingo in res sem užival v slovnični vsebini. Vendar sem zadel plačni zid, preden sem se lahko zares odločil, ali mi je aplikacija vredna plačila (zlasti drago doživljenjsko članstvo v vrednosti 90 USD), zato mislim, da bom prešel na druge jezikovne aplikacije. Škoda je; Mislim, da mi je bila tale morda res všeč.
Že nekaj časa poskušam prijaviti račun Lingodeer, vendar se mi zdi nemogoče. V aplikaciji nenehno prejemam napako pri časovni omejitvi izvajanja, mobilni brskalnik ne ponuja načina za prijavo, v namiznem brskalniku dobim napako param failed. Poskušal sem se prijaviti prek Googla in samo z geslom za e-pošto, oba imata enak rezultat. Preprosto so mi vzeli denar, vendar se ne morem niti vpisati v premium članstvo, ki ga očitno imam. Bom posodobil svojo oceno, če se bom kdaj lahko prijavil.
kul
Ta aplikacija je bila res v pomoč, da sem se naučil japonščino v španščini, hkrati pa je bila še vedno zabavna, in zelo jo cenim. Lekcije dajejo informacije v pravih količinah in neobvezne razlage so neverjetne za ljudi, ki se večinoma želijo naučiti fraz, pri tem pa se ne osredotočajo preveč na slovnico. Izbira, da naredite določene stvari in še vedno napredujete, deluje dobro. Hvala za to aplikacijo.
Zelo zelo dobra aplikacija za učenje novih jezikov 😊
TI KOLOSALNI PIFTER, meni je šlo tako dobro in potem si moral iti in reči, da če se želim naučiti jezika, potem moram plačati. izgleda, da moram spet k zeleni ptici. duolingo nima oglasov IN je brezplačen. popolnoma je mogoče narediti brezplačno, le denarja ste lačni.
OMG TO JE TAKO ENOSTAVNO ZA UPORABO! V tej aplikaciji moram narediti toliko stvari, da se naučim določenega jezika. Prav tako se lahko enostavno naučite izgovorjave, besed in abecede.
2 stvari 1. Kombinacija je neuporabna, ne prinaša nobenih koristi in bolje deluje v igrah, izobraževalnih aplikacijah, kombinacije imajo veliko boljši učinek na video igre. Prednost je v tem, da se počutiš samo dobro, jaz pa tega ne čutim. 2. Moralna vprašanja. Če nekoga prisilite, da izbere nekaj, česar ne želi, mu lahko lekcija "ne bo všeč".
Odlična aplikacija za učenje jezikov, ki vas želi naučiti, kako in zakaj je slovnična točka uporabljena v stavku, namesto da bi preprosto pričakovali, da si boste fraze zapomnili na pamet. Lingodeer se osredotoča na besedišče, ki je običajno in uporabno za razumevanje vsakdanjih jezikovnih osnov, različne metode pregledovanja pa pregledovanje nenehno zabavajo. Vendar si želim, da bi obstajala tudi možnost znižane naročnine za posamezne jezike, saj je lahko nekoliko drago plačati za dostop do vse vsebine, če je ne uporabljate.
nekoč je bilo lahkih 5 zvezdic. brez dvoma. zdaj pa stane več kot 1 lekcijo na dan? človek. Preživljal sem ure in ure, ko sem treniral korejščino, a odkar sem jo spet dobil, stane denar. Mislim, da bi lahko plačali za dostop brez povezave, vendar za več kot 1 lekcijo na dan? ne ne ko so to dodali, je zelo hitro padlo. to je res dobra aplikacija, vendar ne bi smela stati kot. 150 $ na leto, da se preprosto naučite drugega jezika.
Všeč mi je aplikacija, vendar je to samo zato, ker morate po prvi lekciji plačati letno pristojbino. Želel sem se naučiti korejščine in si pomagati pri svojem besedišču in slovnici, a žal obstaja plačni zid ;-; , Toda odločil sem se, da dam 2 zvezdici, ker je način poučevanja res koristen. Upam, da razumete
Bila je dobra aplikacija! V tej aplikaciji se lahko naučim celo najtežjega jezika na svetu (kitajščine), vendar je stvar v osnovah 2 kitajščine, plačati moramo. Prosim, naj bo brezplačen, da se bom lahko naučil kitajskih osnov 2.
Ta aplikacija je neverjetna! Ampak nekako želim, da dodate še en razdelek, kjer se lahko ponovno naučimo delčkov teme ali "입니다" in "없습니다" v korejščini. Včasih po dolgem času pridem do te aplikacije in na koncu pozabim, kaj pomeni "과". Dodajanje takšne funkcije bi mi res pomagalo osvežiti spomin!
Ste uživali v preizkušanju te aplikacije za zelo malo začetniških lekcij, vendar ste obdržali? Negotovo. Preizkusil dva jezika: enega znanega in enega povsem novega. Nisem bil navdušen nad izbiro začetnih besed/stavkov. "Materni govorec" je napačno izgovoril nekatere besede/fraze (morda je bil v ZDA dvojezičen). Nekatere funkcije so mi bile všeč, vendar je aplikacija sčasoma domnevala, da je ohranila znanje in mi ni dovolila izbire nadaljnje prakse. Razumni stroški naročnine me bodo morda pozneje vrnili k temu.
Ta aplikacija je popolna, všeč mi je to brez težav, smešna stvar je glas Korejca.
Moja hčerka obožuje to aplikacijo, vendar ji moram na žalost dati dve zvezdici, ker bi moral imeti uporabnik (še posebej tisti, ki je aplikacijo plačal) popoln nadzor nad sprejemanjem ali zavračanjem sledilcev. Če bi aplikacija imela to funkcijo, bi dal pet zvezdic.
LingoDeer - Learn Languages Pendidikan bgwq
Včasih mi je bila všeč ta aplikacija, bila je neverjetna, zdaj pa so jo naredili, tako da morate plačati, da naredite v bistvu karkoli, ne da bi nas opozorili, in razumem, da potrebujejo denar, vendar bi raje uporabljali oglase. Sem študent, še vedno sem mlajši od 18 let, zato težko plačujem predvsem storitve, kot so aplikacije. Prav tako nimam toliko motivacije, kot sem jo naredil, zato aplikacije ne uporabljam več tako pogosto, zapravil bi svoj denar. Zaradi tega moram dati 2 ⭐s
dobra aplikacija in zelo podroben grammer, zaradi česar se je zelo enostavno naučiti, vendar sem res moten. Pravkar se naučim 1 lekcijo korejščine, nato pa se za 2. lekcijo prikaže buy naš premium lingo, res me je razjezilo, tako hudo me je jezilo, da jih je 90 in imamo samo enega za učenje in potem se prikaže ponudba buy premiim ... to je edini razlog dal sem 1 zvezdico in razlog, da jo izbrišem, sicer je gotovo, da si ta aplikacija zasluži 5 zvezdic...