Post by inalarberda on Mar 9, 2022 6:17:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Off The Road - OTR Open World Driving 2022 version ▞▞▞
Dobré, ale všetky odomknuté vozidlá by sa mali na vybranej mape objaviť naraz
Super hra aj grafika paráda je to aj na PC a na moju nokiu to vydrží
Vyborna hra
Pozrite si video a získajte odmenu! Nie je to zlá hra, ale vylepšenia sú dosť zbytočné. Pozrite si video a získajte odmenu! Fyzika tiež pôsobí tak dobre ako v závodnej hre z 90. rokov. Pozrite si video a získajte odmenu! Je to zaujímavý koncept a je tu zábava. Pozrite si video a získajte odmenu! Je to však trochu agresívne speňažené. Pozrite si video a získajte odmenu!
Je to asi najlepšia hra s reálnou grafikou a je to dobrá race game a take dalej ale mohli by ste dať že sa môžete pripojiť na servery aj modovane
Páči sa mi hra, ale môžem pridať ďalšie vznášacie auto a viac monster truckov. vďaka všetkým vývojárom.
Úžasná hra. Stačí pridať nejaké výzvy v online režime pre viacerých hráčov a môžete vyjsť z auta v online hre pre viacerých hráčov.
2. deň hrania a všimol som si chybu.. akýsi veľký. Kartové balíčky sa automaticky naplnia s 15 minútovým balením po otvorení. Videl som to včera, ale myslel som si, že som jeden zobral počas jazdy. Prvá vec, ktorú som dnes urobil, bola otvorená jedna bez šoférovania. Za 15 minút tam bola jedna takmer okamžite. Ak je to normálne, aký zmysel majú náhodne umiestnené karty? Dám hre ešte deň alebo dva, aby som zistil, či dôjde k zmene. Edit: prezrel si komentáre, žiadna odpoveď od vývojárov = 1★.
Zábavná hrateľnosť, ale nie zábavné získavanie vozidiel. Ak si chcete zaobstarať nové auto, je tu tento veľký paywall, ktorý musíte absolvovať, ak chcete získať vozidlo, ktoré chcete. Alebo si o to, samozrejme, môžete len tak zahrať. V tejto hre je jednoducho príliš veľa hazardu a príliš veľa paywallov. 2/10, neodporúča sa
Nikdy som ani nevidel, ako sa táto hra začína, takže nemôžem opísať grafiku ani zvuk, keď som si hru stiahol a nainštaloval, po otvorení sa nespustila, len hovorí "spúšťam".... Strata peňazí za dáta a všetok váš drahocenný čas 👎🙍😞😾
Milujem hrateľnosť a grafiku, ktorá je extrémne návyková, či už sa len túlať po zbieraní mincí alebo dokončovaní misií, túto hru absolútne milujem, jediná vec je na snehových poliach a na brehu, kde sa posledné balíčky kariet hľadajú veľmi ťažko, začínam uvažovať, či tam vôbec sú, alebo ide o závadu a tiež si myslím, že sklápače a návesy by mali byť schopné odviezť 50 kusov dreva, železa a kameňa
veľa zábavy okrem toho, že sa kamera zblázni, všetky vyskakovacie reklamy by tiež mali byť schopné označiť alebo pingnúť miesta pre smer alebo kontrolný bod
Dobrá hra ale keby sme mohli pozrieť okolo seba keď sme v aute, ale keby sme sa mohli poobzerať v aute
Hra je veľmi pekná. Ale pridajte do nej nejaké bicykle a zvieratá a vtáky, aby to bolo prirodzené
Je to zábavné, ale robí hru nudnou, pretože jazdíte len s jedným autom. Chápem, že niekoľko vozidiel je „rýchlejších/lepších“. Po chvíli sa nudíte tým istým autom a dôvod na 2 hviezdičky
Super hra
Jediná vec, ktorá sa mi na tom nepáči je, že na nákup iných vozidiel musíte buď platiť skutočné peniaze, alebo zbierať veľa kariet. Ak by som mohol použiť mince nazbierané z máp alebo z dokončenia omráčení alebo cieľov na kúpu niektorých vozidiel, áut/nákladných áut, dám 5 hviezdičiek. Všetko ostatné sa mi na ňom páči a je zábavné. Tak som to ohodnotil 2 hviezdičkami.
Táto hra je skutočne veľmi dobrodružná, terén, vozidlá, člny, helikoptéry a vlak sú veľmi vynikajúce!...ale veľmi nudné, pokiaľ ide o odomknutie ďalších nových áut. Nazbieral som všetky karty na 100 % a minul som viac ako 1 milión na nákup kariet , ale stále je odomknutých len asi 45 % áut. Karty mi stále dávajú kľúče, zosilňovače, xp...prečo? namiesto odomykania nových áut! Stal som sa hlúpym, keď som kupoval a kupoval karty, ale stále som dostával tieto zbytočné kľúče...Za to si zaslúžite 3 hviezdičky namiesto 5!
Je to v poriadku, celkovo je hra zábavná a nemusíte míňať peniaze, aby ste si ju užili, aj keď zakúpením doplnkov sa určite zlepší. Chcel by som vidieť viac nových máp a viac vozidiel a možností prispôsobenia, napríklad nemôžete ani zmeniť farbu vozidla, ale môžem minúť skutočné peniaze na jeho kúpu... zvláštne. Tiež si myslím, že lode a lietadlá by sa mali predávať a mali by byť k dispozícii na použitie ako vozidlá, a nie ich kupovať pre každú mapu. Celkovo dobrá hra a odporúčam
Aktualizovali sme túto hru mimo cesty, takže je dobrá
Mohla by to byť dobrá hra, nebyť zdražovania. 2 doláre za jedno vozidlo, ktoré takmer nezmení hru, sú nehorázne. Namiesto toho, aby ste stratili prehľad o svojich výdavkoch kvôli desiatkam lacných položiek, prinútili ste ma odinštalovať hru, pretože ju sotva môžete hrať bez toho, aby ste zaplatili 5 $ a viac
V pohode hra da sa hrat
Je to veľmi pekná hra, ak máte peniaze, ale môže byť dosť únavná, nie je to zlá hra, ale mám pocit, že sa viac zamerali na vzhľad hry ako na skutočnú hru. Poškodenie vozidla je celkom dobre urobené, v skutočnosti môžete jazdiť cez stromy a stĺpy, takže poškodenie je celkovo dobré, mechanika blata, áno, je legálna, väčšina zo všetkého vyzerá úžasne, ale je to myseľ otupujúca hra.
Páči sa mi táto hra, ale môžete rozsvietiť svetlo na predných nárazníkoch a klietkach, ale aj tak je táto hra úžasná.
dobrá hra ale s MULTIPLAYER bi bola lepšia
Musel sa zmeniť na 1 hviezdičku z dôvodu nefunkčného uloženia v cloude. Úvod na mňa zapôsobil. Páni... Jazda na člne k brehu a potom jazda na nákladnom aute inšpirovanom filmom Superman 1... Milujem tú nostalgiu, aj keď mi chýba nejaké vysvetlenie, ako ste sa vôbec dostali na loď. Tieto milé prekvapenia robia hry skvelými.
Ahoj vývojár, prosím, prečítajte si toto, môžete prosím neodstrániť lokálny multiplayer v ďalších aktualizáciách, pls, táto hra je 👍
Bohužiaľ, táto hra má otravné ovládanie a fyziku pohybu aj po aktualizácii auta stále ďaleko od skutočného zážitku, úžasnú grafiku a skvelú kombináciu rôznych spôsobov, ako hrať hru, ale bohužiaľ ju zničili vyššie uvedené chyby, takto sa autá nepohybujú prašné cesty, auto má pocit, že jazdíte na mydle po mokrej podlahe.
Dobr a hra nie je na wifi
Táto hra naozaj potrebuje multiplayer čo najskôr. Skvelá hra!
Pomalé zárobky, balíčky kariet vám vždy dajú nitro a nič viac. Fyzika je zvláštna, uvidíte. Bola by to zábava, ale musíte hrať, ako keby to bola vaša práca 9-5, aby ste zarobili čokoľvek, čo stojí za to lol možno inokedy, zatiaľ..
hra je celkom zábavná, milujete všetky úlohy, ktoré musíte urobiť, skvelú grafiku a fyziku jazdy.
Off The Road - OTR Open World Driving Състезателни lby
potrebuje väčšiu mapu
Dungelot Shattered Lands સાહસિક hhnd
Off The Road - OTR Open World Driving Đua xe fgbo
Táto hra je úžasná, ale nemá žiadnych iných ľudí. Už to nemá žiadnu hrateľnosť
Je to pekné, ale len málo vozidiel sa dá kúpiť za mince, ale je toľko áut, ktoré sa dajú kúpiť len za naše skutočné peniaze, že to nie je fér
bahno phisic je najzábavnejšie
Páči sa mi to, ale ovládanie môže byť na niektorých zariadeniach chybné a v hernej mene je príliš pomalé na zarábanie. Čokoľvek nad rámec prvej mapy a začnete mať pocit, že na postup musíte minúť skutočné $. V podstate zaseknutý, ak sa nepripojíte k VIP.
Výborná hra, určite doporučujem, je tam veľa áut, upgradov na nich a taktiež veľa máp
Táto hra je super a dobrý nápad s tímom APC juuuuuuupi
Je to dobre okrúhla hra, máte autá a potom máte misie, celkovo je to dobrá hra
Môže to byť zábavné. Hra sa neustále zlepšuje s každou aktualizáciou
Nepáčilo sa mi to
Najhoršie ovládanie vozidla, vozidlá nemajú žiadnu priľnavosť k zemi, je to ako jazda na lodi po ceste, všetko, čo vaše vozidlo robí, je kĺzanie po ceste s nulovou priľnavosťou. Kvôli všetkému tomu kĺzaniu je zážitok z hry zničený. Dosť to dráždi, že v hre nedokážete robiť nič poriadne, žiadna úloha nie je zábavná. Na druhej strane prostredie je dobré, nápad hry dobrý, ale to všetko nevadí, keď si hru nemôžete užiť.
grind fest a aj tak to nestojí za to, aby ste si doslova kúpili VŠETKO za skutočné peniaze a spamové reklamy nestoja za váš čas